ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το δέμα θα σας παραδοθεί στα στοιχεία που μας έχετε δώσει σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και αργιών. Παρακαλούμε να γράφετε το τηλέφωνο σας στο δελτίο παραγγελίας.

Οι αποστολές γίνονται με την ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα).

Τα μεταφορικά είναι  έως 2kg, 2,90€  αν επιλέξτε τρόπο πληρωμής  αντικαταβολή υπάρχει μια έξτρα χρέωση 2,80€.

ΑλλαγέςΗ πρώτη επιστροφή και μόνο επιβαρύνει την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που παραλάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν επίσης την εταιρεία μας και η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με ΕΛΤΑ COURIER.

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ( / της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω PayPal ή πληρωμή μέσω τράπεζας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Όλες οι αλλαγές είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! 

Μας στέλνετε πίσω το προϊόν μαζί με το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ ΑΛΛΑΓΗΣ ( συμπληρωμένο ) που έχετε παραλάβει με το προϊόν σας, ΜΟΝΟ με ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα- Πόρτα)  με χρέωση παραλήπτη (δική μας δηλαδή).

Η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά.

Οι επιστροφές  πρέπει να  γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.

back to top